blog.

 

Poznejme se.

04.11.2023

Ahoj, jmenuji se Lukáš a jsem svatební a portrétní fotograf žijící v Praze. Fotím zhruba od roku 2008 a to, co zprvu začalo jako koníček, se postupem času změnilo v opravdovou vášeň, každodenní součást mého života a mou vysněnou práci..

Presety pro Lightroom jsou skvělá věc. Sám je používám při úpravě většiny svých fotek, které vidíte nejen tady na webu, ale i na mém Instagramu. Ať už fotíte pro zábavu, jste profesionální fotograf nebo chcete vylepšit vzhled svého feedu na IG, tyto presety představují ideální nástroj pro rychlou a profesionální úpravu vašich fotek. Fotografii...

Fotoobrazy

23.02.2021

Limitovaná edice fotoobrazů
Tyto obrazy byly v roce 2019 součástí mezinárodní výstavy ART-project: moje tvorba, můj svět

Svatba je tím nejkrásnějším dnem v životě dvou lidí, na který nikdy nezapomenete, a i když časem některé vzpomínky vyblednou, díky fotografiím si je znovu připomenete. Pokud tedy plánujete svatbu, určitě přemýšlíte, jakého svatebního fotografa oslovit.

Stoupáme po schodech, srdce mi buší.
Jdu hned za ní, mám tak možnost nasát její vůni. O pár chvil později vyndávám z kapsy klíč a otevírám dveře pokoje.

Od stropu se až na zem v kontrastu se starými obrazy zavěšenými na zdi snášejí bílé závěsy. V místnosti je velká postel, vana, láhev vína položená na stole.

Okamžik mezi pomíjivostí a věčností, jako když fouknete a rozvíří se prach, který pak padá v jemných blyštivých vrstvičkách do ticha..
.
.
Stojím uprostřed starého bytu v činžovním domě, mám pocit, jakoby se tu zastavil čas.
Na místě, do kterého je vepsáno tolik různých příběhů.

Vidím zrcadlo, stůl, na něm povalující se štětce,...

Naučte se základy focení: Rychle, snadno a zábavně. Fotografování je čím dál více populární. Relativně kvalitní foťák se dnes dá pořídit za pár korun a tak se focení věnuje stále více lidí. Někdo se focením živí a fotí profesonálně, jiný s focením začíná a má ho jako koníček. Především na druhou skupinu z vás bych se rád zaměřil.

PATREON

16.01.2020

Líbí se vám moje tvorba?
Pak budu moc rád, když se stanete mým patronem a podpoříte mě ♥

Přemýšlíte nad dárkem pro své blízké?
Co takhle dárkový poukaz na focení?
Darujte vzpomínku na celý život 🎁